Roan Luxury Camping Holidays

Roan Luxury Camping Holidays BV is een in 1986 opgerichte Nederlandse reisorganisatie. Roan valt onder de European Camping Group en is gevestigd in Breda.

Roan Luxury Camping Holidays BV verhuurt luxueus ingerichte bungalow­tenten, lodgetenten en stacaravans in Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en Kroatië.

Vanuit ons kantoor in Breda boeken wij vakanties voor gasten uit Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië. Voor onze gasten uit Polen, Denemarken en Oostenrijk werken wij nauw samen met Buitenlandse agenten. In totaal hebben we 15 verschillende websites om al onze internationale klanten te bedienen.

Roan Luxury Camping Holidays BV richt zich in eerste instantie op de Nederlandse markt. We leveren een kwalitatief hoogstaand product. Zowel de organisa­tie, de tenten en stacaravans met bijbehorende inventaris als ook de kwaliteit van de campings zijn uitstekend te noemen.

Vanaf het begin werken wij voornamelijk met echtparen om onze gasten te ontvangen en de accommodaties in tiptop-conditie te houden. Maar ook als u alleen solliciteert bent u van harte welkom.