Roan Camping Holidays BV

Roan Camping Holidays BV is een in 1986 opgerichte Nederlandse reisorganisatie. Roan heeft een zusterorganisatie Go4Camp BV, deze is in 2005 opgericht. Sinds 2008 zijn Roan en Go4Camp een nauwe samenwerking aangegaan. Beide bedrijven vallen onder de European Camping Group en zijn gevestigd in Waalwijk.

Roan Camping Holidays BV verhuurt luxueus ingerichte bungalow­tenten, lodgetenten en stacaravans in Frankrijk, Italië, Slovenië, Oostenrijk, Spanje en Kroatië.

Vanuit ons kantoor in Waalwijk boeken wij vakanties voor gasten uit Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië. Voor onze gasten uit Polen, Denemarken en Oostenrijk werken wij nauw samen met Buitenlandse agenten. In totaal hebben we 15 verschillende websites om al onze internationale klanten te bedienen.

Roan Camping Holidays BV richt zich in eerste instantie op de Nederlandse markt. We leveren een kwalitatief hoogstaand product. Zowel de organisa­tie, de tenten en stacaravans met bijbehorende inventaris als ook de kwaliteit van de campings zijn uitstekend te noemen.

Vanaf het begin werken wij voornamelijk met echtparen om onze gasten te ontvangen en de accommodaties in tiptop-conditie te houden. Maar ook als u alleen solliciteert bent u van harte welkom.