Werken bij Roan Camping Holidays

Kent u Roan Camping Holidays al?

Roan is al sinds 1986 actief op de Nederlandse vakantiemarkt. Wij bieden mooie, compleet ingerichte luxe bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans aan op campings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje, Slovenië, Nederland en Oostenrijk. Wij zijn trots op ons kwalitatief hoogstaande product! Sinds 2005 werken we nauw samen met onze zusterorganisatie Go4Camp.

Ons kantoor bevindt zich in Waalwijk, maar de verkoop van onze vakanties vindt voornamelijk plaats via internet. Onze gasten op de camping worden ontvangen door onze campingmedewerkers. Onze gasten komen voornamelijk uit Nederland en Duitsland, maar ook steeds meer gasten van andere nationaliteiten weten ons te vinden. Zo ontvangen we komend seizoen, net als voorgaande jaren, ook gezinnen uit België, Oostenrijk, Italië, Denemarken, Engeland, Ierland, Polen, Zwitserland en Frankrijk.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die graag als campingmedewerker aan de slag willen en wij heten u daarom van harte welkom op deze website. U vindt hier een overzicht van al onze vacatures. Ziet u een vacature die u aanspreekt? Kijk dan snel verder.

Wilt u ook werken bij ons leuke bedrijf? Werkt u graag in een enthousiast team, waar iedereen op zijn manier bijdraagt om onze gasten een heerlijke vakantie te bezorgen? Solliciteer dan snel zodat we samen kunnen ontdekken of u degene bent die ons team komt versterken.

 
‘Gasten houden van aandacht’

"‘Gasten houden van aandacht’"

Wakker worden, even naar de altijd blauwe lucht staren en de blakende ochtendzon boven de Middellandse Zee zien hangen. Dan zo’n 200 meter fietsen en Mark en Majlits zijn op hun werk. Na een paar uur is dat klaar, meestal, al moet je op zo’n camping altijd bereikbaar zijn. Majlits: ,,Toch hebben we onze handen na die eerste uren doorgaans vrij. Dan zit je op een camping, en dat is dus vakantie. Ja, daar heeft deze baan heel veel van: vakantie. Ik zie Mark vaak naar het strand lopen met z’n handoekkie. Ik doe dan even wat anders, want ik heb het niet zo op zand. Lezen, wat rommelen. We zouden dit één jaar doen, maar volgend jaar wordt alweer de vijfde keer.’’

Eigenlijk is het hele leven vakantie voor Mark en Majlits. Hun toerfietsen staan in Mexico in iemands huiskamer gestald. Straks, in oktober, vervolgen ze daarvandaan hun fietstocht door de beide Amerika’s. Vanaf april 2020 zitten ze weer op een camping waar aanbieder Roan luxe accommodaties heeft staan.

Nu dus aan het Catalaanse strand. Het is een vlak gelegen camping, in de verte verrijzen de heuvels van het binnenland. Het is fijn werk, met gasten omgaan is leuk. ,,Ze houden van aandacht’’, zegt Mark. ,,Het leukste zijn de terugkomers. Die nemen cadeaus mee. Drop, kaas, een kaasschaaf kregen we laatst. Daar word je blij van.’’

Doucheputten
Het roer om, dat wilden de twee in 2016. Hij hoofd ict bij een aannemer, zij consultant in de voedingsindustrie. Majlits: ,,Auto van de zaak, fulltimejob, dat wilden we niet voor altijd. Mijn ouders, ook campingbeheerders, wezen ons op roan.nl. Ook jongeren doen dit.’’

,,In het hoogseizoen is de wisselgraad hoog’’, zegt Mark. ,,Er zijn tien mobilhomes met de luxe van hotelkamers. We doen de bedden en de schoonmaak. Het stofzuigwerk is voor de man, de vrouw begint in de keuken. Zo gaan we achter elkaar aan. De klussen doe ik, hoewel Majlits goed is met geisers en verstopte doucheputten. We werken het hele jaar intensief samen. Ooit hebben we ontdekt dat we samen kunnen behangen zonder ruzie. Als dat lukt, kun je dit ook.’’

De tijd vliegt, zeggen ze. De geur van de zee, altijd op slippers lopen, dag na dag al dat zonlicht, de warmte, de wind. Majlits: ,,Wij beleven dat anders dan de gasten die hier twee weken zitten. Intensiever, denk ik. Heimwee? Nooit.’’

Mark en Majlits van Essen Campingmedewerkers
Lees meer Meer ervaringen

Een greep uit onze vacatures

Campingmedewerker in Europa
Voor een flexibele baan onder de zon bij Nederlands beste aanbieder in campingvakanties, zoeken we koppels die onze vakantie accommodaties willen beheren.
Roan Campingvakanties verhuurt compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans op kindvriendelijke topcampings in Europa. Een luxe campingvakantie bij Roan Campingvakanties staat garant voor een vakantie in een ‘jonge’ goed onderhouden accommodatie. Onze gasten zijn hierbij verzekerd van uitstekende persoonlijke service door eigen Roan campingmedewerkers.
Als campingmedewerker bent u het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. U verwelkomt de gasten bij aankomst en begeleidt hen naar de accommodatie. Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor het beheer van de accommodaties.
Verkoopmedewerker Reizen Franstalig (m/v) in Hoofdkantoor Waalwijk
Voor onze Franstalige websites zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker Reizen. Je werkzaamheden zijn vooral gericht om onze Franstalige gasten zo goed mogelijk te helpen via e-mail en telefoon. Indien nodig zal je ook ingezet worden om te ondersteunen op de Nederlandse en Engelse afdeling. 
Stagiaire in Frankrijk, Italië

Voor een afwisselende stage onder de zon bij Nederlands beste aanbieder in campingvakanties, zoeken we stagiaires die samen met een senior koppel onze vakantie accommodaties willen beheren.
Roan Campingvakanties verhuurt compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans op kindvriendelijke topcampings in Europa. Een luxe campingvakantie bij Roan Campingvakanties staat garant voor een vakantie in een ‘jonge’ goed onderhouden accommodatie. Onze gasten zijn hierbij verzekerd van uitstekende persoonlijke service door eigen Roan campingmedewerkers.
Als stagiaire ben je samen met je team een aanspreekpunt voor onze gasten. Je verwelkomt de gasten bij aankomst en begeleidt hen naar de accommodatie. Tevens bent je verantwoordelijk voor het beheer van de accommodaties.