Werken bij Roan Camping Holidays

Kent u Roan Camping Holidays al?

Roan is al sinds 1986 actief op de Nederlandse vakantiemarkt. Wij bieden mooie, compleet ingerichte luxe bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans aan op campings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje, Slovenië, Nederland en Oostenrijk. Wij zijn trots op ons kwalitatief hoogstaande product! Sinds 2005 werken we nauw samen met onze zusterorganisatie Go4Camp.

Ons kantoor bevindt zich in Waalwijk, maar de verkoop van onze vakanties vindt voornamelijk plaats via internet. Onze gasten op de camping worden ontvangen door onze campingmedewerkers. Onze gasten komen voornamelijk uit Nederland en Duitsland, maar ook steeds meer gasten van andere nationaliteiten weten ons te vinden. Zo ontvangen we komend seizoen, net als voorgaande jaren, ook gezinnen uit België, Oostenrijk, Italië, Denemarken, Engeland, Ierland, Polen, Zwitserland en Frankrijk.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die graag als campingmedewerker aan de slag willen en wij heten u daarom van harte welkom op deze website. U vindt hier een overzicht van al onze vacatures. Ziet u een vacature die u aanspreekt? Kijk dan snel verder.

Wilt u ook werken bij ons leuke bedrijf? Werkt u graag in een enthousiast team, waar iedereen op zijn manier bijdraagt om onze gasten een heerlijke vakantie te bezorgen? Solliciteer dan snel zodat we samen kunnen ontdekken of u degene bent die ons team komt versterken.

 

""Deze baan biedt ons veel vrijheid, het geeft een fijn gevoel dat je van de camping een “eigen toko” maakt, de dingen op je eigen manier kunnen doen""

We zaten allebei in een baan waar we niet gelukkig van werden en besloten om op zoek te gaan naar een andere uitdaging. Werken in het buitenland sprak ons erg aan. We vonden de vacature van campingmedewerker en dat leek ons wel wat.

We besloten om eerst een half seizoen van 3 maanden te draaien en wel het 2e deel, kijken of we het leuk zouden vinden. Een half jaar is anders wel meteen heel veel. Het duurde even voordat we de routine te pakken hadden. Je moet de werkzaamheden natuurlijk eerst eigen maken en de taken verdelen. Je bent zo een paar weken verder.  

Maar het werk beviel ons goed. Het is erg gevarieerd, je hebt veel contact met gasten en geen dag is hetzelfde. Bepaalde dingen wel natuurlijk, zoals het uitchecken van de gasten, het schoonmaken van de accommodatie en het verhelpen van kleine technische problemen. Halverwege de middag begint het inchecken van de nieuwe gasten en dit duurt tot de avond. We proberen wel midden op de dag een rustmoment in te bouwen.

 

Deze baan biedt ons veel vrijheid, het geeft een fijn gevoel dat je van de camping een “eigen toko” maakt, de dingen op je eigen manier kunnen doen. Als er problemen zijn en je komt er zelf niet uit, dan krijg je goede technische ondersteuning van de regioteams en ook van kantoor. Het is goed geregeld , Roan heeft als organisatie jarenlange ervaring opgebouwd en weet wat ze doen. Je staat er niet alleen voor! Dat is ook waar Roan zich onderscheidt van andere organisaties. En ook belangrijk, er is wederzijds respect.

 

De waardering in ons werk halen we uit kleine dingen: een leuk gesprek met je gasten, kinderen die enthousiast zijn als ze je zien, na een dag hard werken weer blij zijn dat alles weer is gelukt en goed is verlopen. En als de gasten weer naar huis gaan en een fijne vakantie hebben gehad, geeft ons dat ook een goed gevoel.

 

Soms loop je tegen problemen aan, maar deze probeer je zo goed en snel mogelijk op te lossen. Hiervoor moet je wel eens je improvisatie vermogen aanspreken. Maar als het dan lukt, geeft dat veel voldoening.

 

Zo hebben we een paar jaar geleden een zware storm, een tornado meegemaakt op camping Union Lido. Er was heel veel schade, gelukkig geen gewonden. Het kostte weken om alles weer goed op de rit te krijgen, echt tropenweken waren dat. Maar wat een voldoening gaf het dat we het zware karwei hebben geklaard.

 

Door ons werk komen we in contact met veel mensen, zowel met gasten als collega campingmedewerkers en collega’s van het regioteam. Ook buiten de werkperiodes kom je elkaar tegen op leuke bijeenkomsten die Roan organiseert. Het is fijn om elkaar dan weer terug te zien, geeft een warm gevoel, het versterkt het groepsgevoel. Dat doet Roan goed!

 

Een baan als campingmedewerker is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een afwisselende baan in het buitenland op een vakantiebestemming. Mensen met een sociale instelling en die om kunnen gaan met hectiek. Want soms kan het hard werken zijn op een drukke aankomst en vertrek dag. Ons advies is om vooraf een gesprek aan te gaan met ervaren campingmedewerkers, zodat je vragen kunt stellen en een goed  beeld krijgt van de functie.

 

Wij raden deze baan aan!

Theo en Monique
Lees meer Meer ervaringen

Een greep uit onze vacatures

Uitbater Horeca op camping 't Hop in Nederland - Friesland

Wij zijn op zoek naar een uitbater voor al onze horeca activiteiten!!

Van 1 april 2022 t/m 30 september 2022 zijn wij op zoek naar een serieuze uitbater die met ons de samenwerking aan wil gaan voor het komende kampeerseizoen. Het gaat hier om het restaurant met terras, de verkoop van ijs, frisdrank, alcoholische dranken, broodjes en andere dagelijkse benodigdheden.

Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke pachtprijs!!

Interesse?

Bel dan met 06-25197702

Repair and Maintenance Technician in Europe
Is het ook jouw droom om te mogen werken aan de beste accommodaties in Europa? Het repareren van een airconditioning, verwisselen van een douchebak en het maken van een waterlekkage is een greep uit een van jouw vele onderhoudstaken. Als onderhoudsmedewerker voor ECGS (European Camping Group Support) onderhoudt je stacaravans van alle merken van de European Camping Group. Je werkt veel samen met andere onderhoudsmannen maar bent wel verantwoordelijk voor een x aantal campings in jouw regio. Je hebt veel contact met onze eigen campingmedewerkers om samen tot een oplossing te komen. Je werkt onder de zon, af en toe onder stress, maar vooral ga je (technische) uitdagingen niet uit de weg om er zo voor te zorgen dat onze accommodaties er weer picobello uit zien.
Campingmedewerker in Europa
Voor een flexibele baan onder de zon bij Nederlands beste aanbieder in campingvakanties, zoeken we koppel- en single campingmedewerkers die onze vakantie accommodaties willen beheren.
Roan Campingvakanties verhuurt compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans op kindvriendelijke topcampings in Europa (Italië, Frankrijk, Spanje, Nederland, Oostenrijk, Slovenië & Luxemburg). Een luxe campingvakantie bij Roan Campingvakanties staat garant voor een vakantie in een goed onderhouden accommodatie. Onze gasten zijn hierbij verzekerd van uitstekende persoonlijke service door eigen Roan campingmedewerkers.
Als campingmedewerker bent u het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. U verwelkomt de gasten bij aankomst en begeleidt hen naar de accommodatie. Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor het beheer van de accommodaties.