Werken bij Roan Luxury Camping Holidays

Kent u Roan Luxury Camping Holidays al?

Roan is al sinds 1986 actief op de Nederlandse vakantiemarkt. Wij bieden mooie, compleet ingerichte luxe bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans aan op campings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje, Nederland en Oostenrijk. Wij zijn trots op ons kwalitatief hoogstaande product! 

Ons kantoor bevindt zich in Breda, maar de verkoop van onze vakanties vindt voornamelijk plaats via internet. Onze gasten op de camping worden ontvangen door onze campingmedewerkers. Onze gasten komen voornamelijk uit Nederland en Duitsland, maar ook steeds meer gasten van andere nationaliteiten weten ons te vinden. Zo ontvangen we komend seizoen, net als voorgaande jaren, ook gezinnen uit België, Oostenrijk, Italië, Denemarken, Engeland, Ierland, Polen, Zwitserland en Frankrijk.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die graag als campingmedewerker aan de slag willen en wij heten u daarom van harte welkom op deze website. U vindt hier een overzicht van al onze vacatures. Ziet u een vacature die u aanspreekt? Kijk dan snel verder.

Wilt u ook werken bij ons leuke bedrijf? Werkt u graag in een enthousiast team, waar iedereen op zijn manier bijdraagt om onze gasten een heerlijke vakantie te bezorgen? Solliciteer dan snel zodat we samen kunnen ontdekken of u degene bent die ons team komt versterken.

 

""Het werken met mensen, veel buiten zijn, vaak mooi weer en andere culturen zijn allemaal redenen waarom we dit werk zo leuk vinden!""

 

 

Door positieve verhalen van een oud collega die voor Roan werkte, zijn Marjo en ik ook aangestoken met het campingmedewerker virus. Doordat ik met de Vut ging en Marjo haar werk als freelancer zelf kon indelen, besloten we om 3 maanden voor Roan aan de slag te gaan.

Onze eerste camping was camping Bella Austria in Oostenrijk. We hadden geen verwachtingen, het was een groot avontuur waar we in gesprongen zijn. Aan de ene kant heel leuk, aan de andere kant ook spannend. Je bent tenslotte verantwoordelijk voor de mensen die in de Roan accommodaties verblijven. Het duurt ongeveer 2 weken voordat je er in zit, gewend bent aan de omgeving en dat je de tenten netjes hebt. Het is even wennen.

 

Het werken met mensen, veel buiten zijn , vaak mooi weer in het buitenland en andere culturen, zijn allemaal redenen waarom we dit werk zo leuk vinden. Het is ook hard werken, veel schoonmaken en soms lange dagen maken. Op wisseldagen willen mensen wel eens vroeg vertrekken, dan begint je dag vroeg. En de laatste gasten komen s ávonds aan, daar wacht je dan op. Marjo en ik doen alles samen dat werkt voor ons goed.

 

Op de niet wisseldagen gaan we er op uit, even weg van de camping, leuke plaatsjes bezoeken, dingen bekijken. Dat vinden we fijn, zo kom je even los van je werk en de gasten. Gasten blijven je soms aanspreken als ze je zien, dan voel je je niet echt vrij. We lopen vaak s ’avonds een rondje op de camping langs de gasten. We merken dat de gasten dit prettig vinden. Je bent aanwezig, maar niet tè. Eigenlijk onopvallend aanwezig zijn, dat ze weten dat je er bent en dat ze op je kunnen rekenen.

Dat wordt erg gewaardeerd.

Ook vragen we de gasten naar hun ervaring als ze ergens heen zijn geweest.

Zo horen we hun ervaring en kunnen dit weer doorgeven aan andere gasten.

 

De voldoening is toch iedere keer weer dat je het na een drukke wissel dag weer hebt gefikst.

Alles is netjes en schoon, alles op tijd af en iedereen tevreden.

Je houdt zelf een bepaald ritme aan, maar er kan van alles gebeuren, waardoor je van je ritme af moet wijken. Iedere dag is daardoor anders en nooit saai!

 

Je maakt ook wel eens iets bijzonders mee. Zo hadden we op camping Bella Austria een jong stel op motoren, er was een leuke klik. Zij vroegen aan ons waar we het volgende jaar naartoe gingen en hebben hun vakantie ook daar geboekt. Of een kindje wat naar een arts moest met zijn ouders en wij in de tussentijd op het andere kindje van het gezin hebben gepast. Daar ontstond ook een bepaalde band met de ouders.

 

Het fijne aan de organisatie Roan is dat ze een goede back up bieden aan hun campingmedewerkers.

Zowel back up van kantoor als van de regioteams. Er wordt heel snel gereageerd, dat is wel anders bij andere organisaties. En na de werkperiode worden leuke bijeenkomsten door Roan georganiseerd. Deze zijn altijd heel leuk, worden steeds gezelliger en voelt als een soort familie. Een familie waarvan je steeds meer familieleden leert kennen en daardoor steeds groter wordt.

 

Voor nieuwe campingmedewerkers hebben we wel een paar tips. Ten eerste laat je niet gek maken, rust zal je helpen, maar af en toe moet er wel hard gewerkt worden. Je gaat een avontuur aan, dus je moet wel van avontuur houden. Daarnaast is het fijn als je handig bent en met mensen om kunt gaan, een mensenmens.

 

We kijken weer uit naar het nieuwe seizoen. Het is voor het eerst dat we naar dezelfde camping teruggaan. Maar iedere keer is het een nieuw avontuur. We hebben er zin in!

Gerrit en Marjo Westerik
Lees meer Meer ervaringen

Een greep uit onze vacatures

Stagiaire Marketing in

Zit jij in het 2e of 3e jaar van je hbo-opleiding en wil je een kijkje nemen bij de leukste campingaanbieder van Nederland? En ben jij beschikbaar vanaf september 2024? Lees dan snel verder!

 

Bij Roan wordt dagelijks gesproken over zwemparadijzen, mooie stranden, sfeervolle familiecampings en luxe accommodaties. Daar moet je wel tegen kunnen ;-). Tegelijkertijd staan we niet stil, zijn we ambitieus en doen we elke dag ons best om steeds meer gasten een geweldige vakantie te bezorgen. We staan inmiddels op meer dan 100 campings in heel Europa!

Campingmedewerker in Europa
Voor een flexibele baan onder de zon bij Nederlands beste aanbieder in campingvakanties, zoeken we koppel- en single campingmedewerkers die onze vakantie accommodaties willen beheren.

Roan Luxury Camping Holidays BV verhuurt compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans op kindvriendelijke topcampings in Europa (Italië, Frankrijk, Spanje, Nederland, Oostenrijk & Luxemburg). Een luxe campingvakantie bij Roan Luxury Camping Holidays staat garant voor een vakantie in een goed onderhouden accommodatie. Onze gasten zijn hierbij verzekerd van uitstekende persoonlijke service door eigen Roan campingmedewerkers.
Als campingmedewerker bent u het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. U verwelkomt de gasten bij aankomst en begeleidt hen naar de accommodatie. Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor het beheer van de accommodaties.
Finance medewerker (junior en senior) in Nederland - Breda
Wij zijn op zoek naar 2 leuke, gedreven en enthousiaste Finance Medewerker voor ons kantoor in Breda (32-40u)! We zoeken een junior (eventueel net van school) en een medior/senior. In ons finance-team, wat verantwoordelijk is voor Noord-Europa, werk je samen met een vijftiental collega’s verspreid over meerdere locaties door het land. Je krijgt een leuke afwisselende baan binnen een professioneel bedrijf met een informele sfeer en fijne collega’s.