Werken bij Roan Camping Holidays

Kent u Roan Camping Holidays al?

Roan is al sinds 1986 actief op de Nederlandse vakantiemarkt. Wij bieden mooie, compleet ingerichte luxe bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans aan op campings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje, Slovenië, Nederland en Oostenrijk. Wij zijn trots op ons kwalitatief hoogstaande product! Sinds 2005 werken we nauw samen met onze zusterorganisatie Go4Camp.

Ons kantoor bevindt zich in Waalwijk, maar de verkoop van onze vakanties vindt voornamelijk plaats via internet. Onze gasten op de camping worden ontvangen door onze campingmedewerkers. Onze gasten komen voornamelijk uit Nederland en Duitsland, maar ook steeds meer gasten van andere nationaliteiten weten ons te vinden. Zo ontvangen we komend seizoen, net als voorgaande jaren, ook gezinnen uit België, Oostenrijk, Italië, Denemarken, Engeland, Ierland, Polen, Zwitserland en Frankrijk.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die graag als campingmedewerker aan de slag willen en wij heten u daarom van harte welkom op deze website. U vindt hier een overzicht van al onze vacatures. Ziet u een vacature die u aanspreekt? Kijk dan snel verder.

Wilt u ook werken bij ons leuke bedrijf? Werkt u graag in een enthousiast team, waar iedereen op zijn manier bijdraagt om onze gasten een heerlijke vakantie te bezorgen? Solliciteer dan snel zodat we samen kunnen ontdekken of u degene bent die ons team komt versterken.

 
Het werken in het buitenland, in het land van onze passie Italië

"Het werken in het buitenland, in het land van onze passie Italië"

We hebben op camping Bella Italia gewerkt aan het Gardameer, één van de grootste campings in het aanbod van Roan. De laatste jaren werken we met veel plezier op camping Marina Di Venezia, één van de topcampings aan de Adriatische kust, vlakbij Venetië.

Eigenlijk zijn we bij toeval in dit werk gerold. We waren op zoek naar een baan in het buitenland.

Zelf hebben we een technische en coachende achtergrond en wilden graag met mensen werken.

Via google stuitten we eerst op een andere campingorganisatie, waarvoor we één jaar op een camping hebben gewerkt. Daar kwamen we in contact met campingmedewerkers van Roan, raakten aan de praat en werden enthousiast van hun verhalen. Het jaar daarop gesolliciteerd bij Roan en konden meteen aan de slag op een grote camping, waar onze voorkeur naar uit ging.

Het werken in het buitenland, in het land van onze passie Italië,  de zon en de vrijheid maakt het werken op een camping zo leuk. Ook de diversiteit van nationaliteiten, het omgaan met mensen, vooral blije mensen die op vakantie zijn, geeft je positieve energie.

Maar óók de organisatie Roan, waar je werkt volgens bepaalde richtlijnen en waar hulp ingeroepen kan worden van regioteams die snel reageren, bevalt ons erg goed. Of je nu contact hebt met collega’s van de regioteams, van kantoor of met de directeur, de sfeer onderling is familiair en toegankelijk. En, zoals de organisatie Roan doet, de regels van de camping handhaven, dan is de communicatie met de camping ook uitstekend.

Wel hebben we het in het begin allemaal op ons af laten komen, want wat je verwacht is op bepaalde punten toch anders dan de realiteit. Het beste is om zelf niet proberen het wiel uit te vinden, maar te luisteren naar collega’s. Zij hebben vaak goede tips en bieden je hulp als je hierom vraagt. Er wordt gezocht naar oplossingen als je problemen ondervindt, fijn om te weten dat er een back up is.

Onze dag begint met uitchecken van de gasten. Wij hebben de werkzaamheden gesplitst. De één checkt de gasten uit en de ander begint met nalopen van de accommodatie en schoonmaakwerkzaamheden. Dit vergt best wel veel tijd en moet natuurlijk goed gebeuren. Rond lunchtijd proberen we klaar te zijn.
Na 15.00 uur gaan we de nieuwe gasten inchecken. Dit duurt tot wel 23.00 -23.30 uur, vooral op drukke zaterdagen. Op dagen dat we geen aankomsten hebben, houden we receptie uur en is het soms een probleempje oplossen zoals bijvoorbeeld een lampje verwisselen.
Op de vrije dagen gaan we er graag op uit, de omgeving verkennen. Zo kunnen we gasten goede tips geven, waar ze bijvoorbeeld lekker kunnen eten. We lijken soms net een VVV kantoor! We hebben eens klanten een goede tip gegeven voor hun trouwlocatie, ze waren zó blij!

Vind je het leuk om onze reisverhalen te lezen? Kijk dan op onze blog: www.johnenpieter.nl ( Sogno Itailano)


De fijne momenten zijn wel als de gasten aankomen, dat ze blij worden van de schone en mooie accommodatie. En bij vertrek dat ze ons bedanken voor de fijne vakantie en de goede service, gevolgd door een fooi, vaak een fles wijn.

Een bijzondere herinnering hebben we aan een zware storm een paar jaar geleden. Er waren veel bomen omgewaaid en veel schade. Gasten hielpen mee met het weer opzetten van de gazebo’s.
Die verbondenheid met elkaar was heel bijzonder.

We bekijken het van jaar tot jaar of we dit werk willen blijven doen. Maar neem van ons aan, het is een verslaving.
John en Pieter Marina di Venezia in Italië
Lees meer Meer ervaringen

Een greep uit onze vacatures

Stagiaire in Frankrijk, Italië

Voor een afwisselende stage onder de zon bij Nederlands beste aanbieder in campingvakanties, zoeken we stagiaires die samen met een senior koppel onze vakantie accommodaties willen beheren.
Roan Campingvakanties verhuurt compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans op kindvriendelijke topcampings in Europa. Een luxe campingvakantie bij Roan Campingvakanties staat garant voor een vakantie in een ‘jonge’ goed onderhouden accommodatie. Onze gasten zijn hierbij verzekerd van uitstekende persoonlijke service door eigen Roan campingmedewerkers.
Als stagiaire ben je samen met je team een aanspreekpunt voor onze gasten. Je verwelkomt de gasten bij aankomst en begeleidt hen naar de accommodatie. Tevens bent je verantwoordelijk voor het beheer van de accommodaties.

Junior campingmedewerker in Europa

Roan Campingvakanties verhuurt compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans op kindvriendelijke topcampings in Europa. Een luxe campingvakantie bij Roan Campingvakanties staat garant voor een vakantie in een ‘jonge’ goed onderhouden accommodatie. Onze gasten zijn hierbij verzekerd van uitstekende persoonlijke service door eigen Roan campingmedewerkers.

Als junior campingmedewerker werk je samen met een ander ROAN koppel op een camping in het buitenland en zijn jullie het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Jullie verwelkomen de gasten bij aankomst en begeleidt hen naar de accommodatie. Tevens zijn jullie zelf verantwoordelijk voor het beheer van de accommodaties. Onze vakkundig geschoolde regionale onderhoudsteams staan altijd voor jullie klaar. Het is belangrijk dat je als junior campingmedewerker goed in team verband kunt werken. Tevens geeft het je voldoening om in samenwerking met het ROAN koppel onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Campingmedewerker in Europa
Voor een flexibele baan onder de zon bij Nederlands beste aanbieder in campingvakanties, zoeken we koppels die onze vakantie accommodaties willen beheren.
Roan Campingvakanties verhuurt compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans op kindvriendelijke topcampings in Europa. Een luxe campingvakantie bij Roan Campingvakanties staat garant voor een vakantie in een ‘jonge’ goed onderhouden accommodatie. Onze gasten zijn hierbij verzekerd van uitstekende persoonlijke service door eigen Roan campingmedewerkers.
Als campingmedewerker bent u het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. U verwelkomt de gasten bij aankomst en begeleidt hen naar de accommodatie. Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor het beheer van de accommodaties.