Werken bij Roan Luxury Camping Holidays

Kent u Roan Luxury Camping Holidays al?

Roan is al sinds 1986 actief op de Nederlandse vakantiemarkt. Wij bieden mooie, compleet ingerichte luxe bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans aan op campings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje, Nederland en Oostenrijk. Wij zijn trots op ons kwalitatief hoogstaande product! 

Ons kantoor bevindt zich in Breda, maar de verkoop van onze vakanties vindt voornamelijk plaats via internet. Onze gasten op de camping worden ontvangen door onze campingmedewerkers. Onze gasten komen voornamelijk uit Nederland en Duitsland, maar ook steeds meer gasten van andere nationaliteiten weten ons te vinden. Zo ontvangen we komend seizoen, net als voorgaande jaren, ook gezinnen uit België, Oostenrijk, Italië, Denemarken, Engeland, Ierland, Polen, Zwitserland en Frankrijk.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die graag als campingmedewerker aan de slag willen en wij heten u daarom van harte welkom op deze website. U vindt hier een overzicht van al onze vacatures. Ziet u een vacature die u aanspreekt? Kijk dan snel verder.

Wilt u ook werken bij ons leuke bedrijf? Werkt u graag in een enthousiast team, waar iedereen op zijn manier bijdraagt om onze gasten een heerlijke vakantie te bezorgen? Solliciteer dan snel zodat we samen kunnen ontdekken of u degene bent die ons team komt versterken.

 
Leuk om gasten een fijne vakantie te bezorgen!

"Leuk om gasten een fijne vakantie te bezorgen!"

Wij zijn Bert en Alda Kool, gepensioneerd en houden er van dingen te ondernemen en er op uit te trekken. Bert heeft als achtergrond een baan in de zorg en Alda in de administratieve sector.
We hebben hierdoor al veel ervaring met het werken en omgaan met mensen.

De afgelopen jaren hebben we voor Roan gewerkt op camping Eden. Vrienden van ons, al jaren campingmedewerkers van Roan, hebben ons enthousiast gemaakt voor het werk. We kregen wel zin in dit avontuur, maar wilden wel vóór we er aan begonnen, eerst kijken hoe het er op de camping aan toe gaat.
Dus zijn we een weekje gaan kijken bij onze vrienden, die campingmedewerkers waren voor Roan op camping Le Capanne. Zo kregen we een beeld  van het leven van Roan campingmedewerkers.
De beslissing werd gemaakt om ook voor Roan aan de slag te gaan.  Het huurhuis werd opgezegd, de spullen gepakt en op naar het buitenlandse avontuur.

Het eerste jaar hebben we wel hulp gehad van het ondersteunende team Karin en Wilfred, want 32 eenheden is dan toch best wel pittig en weet je even niet waar je moet beginnen.
Na ongeveer 1 ½ maand hadden we het ritme te pakken en kenden we de accommodaties door en door.

De dag begint met het uitchecken van de gasten, meestal hebben ze een fijne vakantie gehad en nemen ze afscheid met een blij en tevreden gevoel. Onze dag begint dan goed!
Dan gaan we aan de slag met het in orde maken van de accommodaties voor de volgende gasten, schoonmaken hoort daar ook bij. Je wilt tenslotte dat een volgende gast ook tevreden de accommodatie binnenkomt en blij verrast is dat het zo schoon is. We proberen klaar te zijn rond het middaguur, dan gaan we even lunchen.

Soms zijn er gasten die al vroeger aankomen en vragen of de accommodatie al klaar is. Als dit het geval is, brengen we de gasten naar hun onderkomen. Dit wordt erg gewaardeerd, zeker als ze een vermoeiende reis achter de rug hebben. En blije gezichten, daar doen we het voor.

Na 15.00 uur gaan we bij de receptietent de aankomsten afwachten. We ontvangen de gasten met een drankje en brengen ze naar hun accommodatie. Soms is de plek niet helemaal naar wens, maar we proberen dit dan op te lossen door onze planning aan te passen en zo de klant toch tevreden te stellen. Dit wordt altijd erg gewaardeerd. Ook tot ‘avonds laat komen gasten soms aan, ook dan worden ze persoonlijk door ons naar hun accommodatie gebracht. Dat extra stukje persoonlijke aandacht, vinden de gasten erg fijn.

Het leuke aan het werk is het internationale karakter, je krijgt gasten uit verschillende Europese landen. We spreken vaak hun taal ,wat de gasten meteen op hun gemak stelt. Ook is het leuk om de gasten een fjine vakantie te bezorgen. Leuk is ook om op naastgelegen campings contact te hebben met Roan collega’s. Je helpt elkaar, kunt ervaringen uitwisselen en samen eten. Zo is er een paar keer een gezamenlijke barbecue georganiseerd, was erg gezellig.

Het werk is wel vaak aanpoten, maar je kunt de werkzaamheden zelf indelen en hebt daarin veel vrijheid. Wel fijn als je zelf handig bent en van klussen houdt, anders is het een moeizame taak. Je zult op bepaalde momenten tussenoplossingen moeten vinden, voordat je het regioteam inschakelt.De waardering die je in dit werk krijgt van de gasten is waarvoor je het doet.
Kinderen die je tekeningen brengen en iedere keer zwaaien als je langs komt.

Gasten die je een flesje wijn komen brengen, omdat ze zo tevreden zijn en genieten van hun vakantie. Één keer had een klein kind een splinter in de teen. Ze zouden eigenlijk naar het ziekenhuis moeten om deze eruit te laten halen, ware het niet dat Bert, met zijn verpleegkundige achtergrond deze kon verwijderen. De dankbaarheid van de ouders en natuurlijk ook het kind was groot.

We werken graag voor Roan. De accommodaties zijn van goede kwaliteit, mensen zijn vaak blij verrast als ze de accommodatie betreden. De hulp die je krijgt van het regioteam, is ook erg fijn. En het feit dat Roan werkt met wat oudere campingmedewerkers met levenservaring, vinden we een pluspunt. Dit is bij andere organisaties wel anders. Ook de 4 wisseldagen is fijn, zo kun je op zondag lekker even bijkomen.
We kijken uit naar onze nieuwe bestemming, camping Domaine de la Noguière bij Le Muy in Zuid Frankrijk.

Maar eerst naar de instructie dag , ook altijd gezellig, voordat het seizoen begint!

Groeten van Bert en Alda Kool

Bert en Alda Kool camping Domaine de la Noguière in Frankrijk
Lees meer Meer ervaringen

Een greep uit onze vacatures

Campingmedewerker in Europa
Voor een flexibele baan onder de zon bij Nederlands beste aanbieder in campingvakanties, zoeken we koppel- en single campingmedewerkers die onze vakantie accommodaties willen beheren.

Roan Luxury Camping Holidays BV verhuurt compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans op kindvriendelijke topcampings in Europa (Italië, Frankrijk, Spanje, Nederland, Oostenrijk & Luxemburg). Een luxe campingvakantie bij Roan Luxury Camping Holidays staat garant voor een vakantie in een goed onderhouden accommodatie. Onze gasten zijn hierbij verzekerd van uitstekende persoonlijke service door eigen Roan campingmedewerkers.
Als campingmedewerker bent u het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. U verwelkomt de gasten bij aankomst en begeleidt hen naar de accommodatie. Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor het beheer van de accommodaties.
Reisspecialist (Duitstalig) in
365 dagen per jaar vakantiekriebels?!  Bij Roan wordt dagelijks gesproken over zwemparadijzen, mooie stranden, sfeervolle familiecampings en luxe accommodaties. Daar moet je wel tegen kunnen ;-). Tegelijkertijd staan we niet stil, zijn we ambitieus en doen we elke dag ons best om steeds meer gasten een geweldige vakantie te bezorgen. We staan inmiddels op meer dan 100 campings in heel Europa!
Troubleshooter in Europa

Voor een zeer afwisselende baan zoeken wij koppels die als Troubleshooter uit zijn op avontuur. Geen dag is hetzelfde en een lange termijn planning is er vaak niet. Er is wekelijks veel contact met de afdelingen HR, Operations en de Regioteams ter plaatse.

Tijdens het seizoen vervangt of ondersteunt de Troubleshooter de campingmedewerkers bij calamiteiten of onvoorziene omstandigheden. Hierbij wordt er een zeer hoge mate van flexibiliteit verwacht.