Procedure

Solliciteren

Solliciteren op onze vacatures kan op deze site. Heb je onze interesse gewekt, dan volgt er een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Breda. Hier wordt toelichting gegeven over de functie, bijbehorende werkzaamheden en de organisatie. Tevens worden uw vaardigheden, eventuele ervaringen en motivatie besproken.

Instructiedag

Voordat het seizoen begint wordt er een instructiedag georganiseerd voor zowel nieuwe- als huidige campingmedewerkers. Door het volgen van workshops in kleine groepen, wordt er op een leuke en interactieve manier geoefend met het maken van de planning en kasstaten. Ook krijgen medewerkers tijdens deze bijeenkomst spullen voor op de camping die zij gedurende het seizoen nodig hebben. Een greep uit de doos met spullen die zij onder andere krijgen zijn een instructieboek, kleding en telefoon.

Seizoen

Een aantal weken na de instructiedag begint het seizoen. Iedereen vertrekt naar zijn eigen camping. Voor sommige een vertrouwd gevoel en voor andere een compleet nieuwe uitdaging. Het seizoen start met de opbouw van de accommodaties waarna al snel de eerste gasten arriveren. Het seizoen vordert van het voorseizoen naar het hoogseizoen en het naseizoen. Voordat iedereen het door heeft is het seizoen afgelopen en kan er begonnen worden met het afbouwen van de accommodaties.

Evaluatiedagen

Nadat iedereen weer thuis is na een druk maar vooral leuk seizoen staan de evaluatiedagen alweer voor de deur. Hier kunnen medewerkers door middel van `speeddaten´ bij de afdelingen personeelszaken, logistiek, verkoop en directie het seizoen evalueren.

Reünie

Ieder jaar organiseert Roan Luxury Camping Holidays BV een reünie voor zijn medewerkers. Deze reünie vindt tegen het einde van het jaar plaats. Medewerkers krijgen hier de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om te praten over het seizoen.