Campingmedewerker

Omschrijving

Als campingmedewerker bent u het visitekaartje van Roan. De gasten die veelal na een vermoeiende reis bij u op de camping aankomen, worden door u welkom geheten en ontvangen met een drankje en een praatje.

Daarna brengt u ze naar hun accommodatie en geeft ze uitleg over de werking van bijvoorbeeld de TV, geiser, airco en vertelt hen over belangrijke zaken op de camping hierbij denkend aan de siësta of speciale regels van de camping. Doormiddel van een dagelijkse gastenronde, kunnen de gasten bij u terecht voor zomaar een praatje of met problemen. U kunt uw gasten informatie geven over de omgeving, dichtstbijzijnde supermarkt huisarts of ziekenhuis. Voor calamiteiten bent u 24 uur bereikbaar voor de gast.

Voordat de eerste gasten op de camping arriveren moeten de accommodaties in gereedheid gebracht worden voor een nieuw vakantieseizoen.
  • Bungalowtenten worden door een opbouwteam opgebouwd, zij zetten ook de inventaris in de tent. U zorgt er voor dat alles op de juiste plaats komt te staan, schoon en aangesloten wordt. De partytent en het worteldoek voor de tent wordt door u geplaatst.
  • De Stacaravans worden door een extern team na de winterstop weer aangesloten op het gas, water en licht. U zorgt ervoor dat de accommodatie er van binnen en buiten schoon en fris uitziet.
  • U merkt wel de eerste weken komt er veel schoonmaak werk bij kijken.
Zijn er kleine reparaties nodig aan de stacaravan, tenten of de kinderfietsjes voert u deze zoveel mogelijk zelf uit.
Staat u er helemaal alleen voor? Natuurlijk niet, u wordt bijgestaan door een regioteam. Zij zorgen voor onderhoud werkzaamheden aan de stacaravans en leveren u materialen aan. Bij vragen of problemen kunt u altijd contact met hen opnemen voor ondersteuning.

De vakantie zit er weer op voor de gasten gaan weer naar huis. We willen de mensen met een fijn gevoel weer laten beginnen aan de terugreis.
U controleert de accommodatie of deze nestjes en schoon achtergelaten wordt en geeft de gasten hun borg terug. Meestal moet u toch de accommodatie nogmaals schoonmaken om deze weer in gereedheid te brengen voor de volgende gasten.

Boekingen indeling:
We werken met een online plansysteem, hierin kunt u de planning van de gasten maken. De gasten met een plaatsgarantie (geldt alleen voor de stacaravans), staan al vast in het plansysteem. De overige gasten moeten nog worden ingepland. U maakt zelf de planning/indeling van de accommodaties, zoveel mogelijk rekening houdend met de wensen van alle gasten.

Administratie:
Om een goed overzicht te houden over de uitgaven en ontvangsten die u doet voor Roan, maakt u gebruik van een bankpas en app. Hierin kunt u eenvoudig foto's uploaden van het bonnetje en de kosten verantwoorden.

Het seizoen is weer afgelopen:
De tenten worden weer afgebroken, dit doet een speciaal team, en alle inventaris wordt weer opgeslagen. U zorgt dat de tenten schoon zijn en dat de spullen klaar staan om ingeladen te worden. De stacaravans worden weer winterklaar gemaakt.

Vergoeding:
U ontvangt een contract met een begin en einddatum. Per accommodatie die u beheert, krijgt u een vergoeding. Het maakt niet uit hoe de bezetting van de accommodatie is. Zou deze een periode leeg staan ontvangt u toch de vergoeding hiervoor.

Veel wisselende activiteiten die bij werken op de camping komen kijken. Klantencontact, schoonmaken, onderhoud en gezicht van ons bedrijf. Bent u geïnterresseerd om voor ons te werken of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. We kunnen uw vragen zeker beantwoorden!