Nederland

Mooie brede stranden, lange kustlijnen, gezellige steden, dorpjes én prachtige natuurgebieden: Nederland heeft zoveel te bieden! Dichtbij huis maar toch dat èchte vakantiegevoel. Je hoeft niet ver te rijden voor de ideale vakantiebestemming.

Onze campings in Nederland

Bij Roan Campingvakanties kun je terecht voor en geweldige vakantie in Nederland! Onze campings liggen in Zeeland, Noord Brabant, Limburg, Drenthe, Overijssel, Noord Holland, Zuid Holland en Gelderland. Alle campings in Nederland beschikken over een leuk zwembad (veelal binnen- en buiten) en zeer veel faciliteiten.

Sloveniƫ

Slovenië is na Zweden en Finland het meest groene land van Europa. Meer dan de helft van het land bestaat uit natuurgebied. Naast de schitterende natuur bestaande uit ruige bergen, dichte bossen en betoverende meren kent Slovenië diverse wijngaarden en prehistorische grotten. Hier is van alles te beleven!
 

Onze campings in Slovenië


In Slovenië bieden wij u camping Terme Catez aan. Dit is tevens de eerste 5 sterrencamping in het land. Deze camping beschikt over een groots opgezet waterparadijs met glijbanen en een lazy river. Daarnaast kan de sportliefhebber zijn hart ophalen in het grote sport- en recreatiecentrum.

Oostenrijk

Authentieke bergdorpjes, zuivere lucht, overweldigende landschappen en gastvrijheid maken Oostenrijk tot een geliefd vakantieland. Onder veel Nederlanders staat Oostenrijk bekend als favoriet wintersportland. Ook in de zomer is een vakantie in Oostenrijk zeker de moeite waard. Als de sneeuw heeft plaatsgemaakt voor de groene natuur, krijgt het landschap een geheel andere vorm. Hier kan dan ook uren gewandeld en gefietst worden, genietend van de bergen en de mooie meren.


Onze campings in Oostenrijk


In Oostenrijk bieden wij u camping Bella Austria aan. Deze rustige familiecamping beschikt over een mooi aangelegd zwembad waar heerlijk ontspannen kan worden. Bij het zwembad is een sauna waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. In het hoogseizoen is er ook een animatieprogramma op de camping.

Luxemburg

Onverwacht mooie natuur, eindeloze wandelpaden en prachtige kastelen in Luxemburg. Lekker dichtbij huis maar wel eindeloos veel mogelijkheden voor vermaak. Luxemburg is een klein land met iets meer dan 500.000 inwoners en zo’n 45% hiervan komt uit het buitenland. Ontdek de kunst en cultuur in Luxemburg, deze is rijk en gevarieerd! 

Onze campings in Luxemburg

In de regio Mullerthal, ook wel Klein Zwitserland genoemd, bieden wij u een luxe stacaravans aan op camping Birkelt. Op deze camping in Larochette geniet u van uitgebreide faciliteiten, een heerlijk zwembad en de prachtige natuur van Luxemburg.