Nederland

Bij Roan Campingvakanties kunnen mensen terecht voor en geweldige vakantie in Nederland! Het is zelfs een camping aan zee in Nederland. Onze camping ligt in Zeeland, in Kamperland en beschikt over zeer veel faciliteiten. Er kan urenlang gezwommen worden in het subtropisch zwembad of een balletje worden geslagen op de tennisbaan. Sluit de avond af op de bowlingbaan.

Sloveniƫ

Slovenië is na Zweden en Finland het meest groene land van Europa. Meer dan de helft van het land bestaat uit natuurgebied. Naast de schitterende natuur bestaande uit ruige bergen, dichte bossen en betoverende meren kent Slovenië diverse wijngaarden en prehistorische grotten. Hier is van alles te beleven!
 

Onze campings in Slovenië


In Slovenië bieden wij u camping Terme Catez aan. Dit is tevens de eerste 5 sterrencamping in het land. Deze camping beschikt over een groots opgezet waterparadijs met glijbanen en een lazy river. Daarnaast kan de sportliefhebber zijn hart ophalen in het grote sport- en recreatiecentrum.

Oostenrijk

Authentieke bergdorpjes, zuivere lucht, overweldigende landschappen en gastvrijheid maken Oostenrijk tot een geliefd vakantieland. Onder veel Nederlanders staat Oostenrijk bekend als favoriet wintersportland. Ook in de zomer is een vakantie in Oostenrijk zeker de moeite waard. Als de sneeuw heeft plaatsgemaakt voor de groene natuur, krijgt het landschap een geheel andere vorm. Hier kan dan ook uren gewandeld en gefietst worden, genietend van de bergen en de mooie meren.


Onze campings in Oostenrijk


In Oostenrijk bieden wij u camping Bella Austria aan. Deze rustige familiecamping beschikt over een mooi aangelegd zwembad waar heerlijk ontspannen kan worden. Bij het zwembad is een sauna waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. In het hoogseizoen is er ook een animatieprogramma op de camping.